top of page
LAS_edited.png

Живот след спорта

Отпадането от пазара на труда, депресията и липсата на подкрепа, са основните проблеми пред спортистите след приключването на спортната им кариера. 

Чемпиънс Фактори кани професионални, полу-професионални и вече приключили спортната си кариера спортисти, да се включат в програмата "Живот след спорта" за да научат основите на предприемачеството в спорта, личен брандинг, спортен мениджмънт и други ключови знания и умения за един по-плавен преход към живота след професионалния спорт! Програмата ще се проведе два пъти месечно в периода Септември - Декември 2023, като ще включва десет модула водени от ментори и бизнесмени. ​

 

Заниманията ще се провеждат в София  два пъти в месеца по 4 часа, като в случай, че повече от 50% от участниците не успеят присъствено, заниманията ще бъдат изнесени онлайн. Графикът ще бъде решен от всички участници в началото на програмата след като съобразим календар на тренировки, състезания и лагери.  Разходите за транспорт и настаняване за участници от други градове ще бъдат покрити!

 

Желаещите да участват, следва да кандидатстват до 18 Август, като 25 спортиста ще бъдат поканени за участие.

Такса: 100,00лв.

Ако не попадате в целевата група, но желаете да вземете участие, моля да се свържете с екипът на Чемпиънс Фактори.

 

Контакти:

e-mail: shirin@championsfactory.bg

Телефон: 0899080808
 

За нас:

Чемпиънс Фактори е международна неправителствена организация, чиято мисия е да помогне на хората да достигнат пълния си потенциал чрез трансформиращата сила на спорта. Ние твърдо вярваме, че всеки човек сам по себе си има способността да стане шампион и сме посветени на това да го подкрепим с необходимите инструменти, ресурси и подкрепа, за да постигне своите цели и стремежи.Седалището ни е в София, България, като имаме офиси и в Лондон, Дъблин, Истанбул и Акра(Гана).  Можете да разгледате в подробности нашето портфолио, което представя някои от най-силните ни проекти в областта на спорта и образованието. През 2022 и 2023 г. проведохме обучение за кандидатстване „Еразъм+ Спорт“, в който участваха над 60 клуба и федерации от България. Благодарение на нашата помощ, те успяха да привлекат финансиране от над 1.5 милиона евро.Друг блестящ пример за работата ни е проектът „Живот след спорта“, който се проведе на международно ниво между 2019 и 2021 г. Инициативата се осъществи в партньорство с Испания, Италия, Хърватия, Швеция и Турция и ангажира успешно над 400 атлети. Насърчени от успеха на програмата, решихме да я адаптираме към контекста в България и ви каним да кандидатствате до 18 Август!

Живот-след-спорта1-scaled.jpg

Модули

Нашата

реалност

Личен

брандинг

Ораторско

майсторство

Спортен мениджмънт - Основи

Меки

умения

Финална презентация

Регистрация на спортен клуб

Предприемачество в спорта

Лична консултация

Програми за финансиране в спорта

Образование

Психология на кариерния преход

Какво ще получа от

Живот след спорта?

Адаптивност

Умения и познания за преминаване от спорта към реалния свят

Гъвкавост

Увереност в преследването на нови възможности извън спорта

Находчивост

Умения за личен брандинг и предприемачество

Развитие

Прилагане на уменията и знанията в реални ситуации

Copyright © 2023 Life After Sport | Powered by Life After Sport

Организатор:

bottom of page