top of page
europe_edited_edited.png

Помагаме на младежите да
достигнат пълния си
потенциал

Чемпиънс Фактори

Мисия

Чемпиънс Фактори е международна неправителствена организация, лидер в новаторските програми за обучение и развитие на спорта. Ние вярваме в силата на човешкия потенциал, а нашите единствени по рода си инициативи имат за цел да подпомогнат хората и общностите. Като лидери в сферата на иновациите в образованието и развитието на младежкия спорт, ние носим промяна в различни държави – от България през Република Ирландия до Турция, Обединеното Кралство и Гана.

 

 

Запознайте се с международната ни дейност и се присъединете към мисията ни, имаща за цел да тласнем всеки към това да стане шампион.

Innovative Educational Programmes

Champions Factory

Глобално присъствие:

Глобално присъствие на нашите филиали

Ние сме международна неправителствена организация със седалище в България и сме горди от факта, че имаме присъствие и в Ирландия, Обединеното Кралство, Турция и Гана. Вече над 12 години, ние сме отдадени на това да подобряваме качеството на живот на младите, да подкрепяме тяхното развитие и да затвърждаваме силните общности.

 

Много се вълнуваме от силата на младежкия ум и от неговия потенциал да е движеща сила в изграждането на бъдещето. Затова осигуряваме на младежите ресурса, тренинга и ръководството, от което се нуждаят, за да се превърнат в лидерите на бъдещето. И тъй като осъзнаваме силата на промяната, която носи със себе си спорта, ние я използваме, за да изграждаме по-здрави общности и личности.

Чемпиънс Фактори е много повече от неправителствена организация – ние сме здрава общност, която носи смислена промяна с всеки завършен проект. С международното ни присъствие и локалното ни въздействие, ние непрестанно помагаме на хората и общностите да достигнат пълния си потенциал.

bg2.png

Нуждаем се от помощта ти.

Кампании на фокус

Разгледай уникалните кампании на Чемпиънс Фактори, които изграждат бъдещи лидери чрез иновативни спортни и младежки програми.

euy3.png

ОТЗИВИ

Какво казват младежите и партньорите за нас?

„Имах огромния късмет да участвам в обучителния курс „Спорт за устойчиво развитие“, на който беше домакин и организатор Чемпиънс Фактори. Аз съм преподавател по спорт и съм изключително благодарен за всички практически знания и умения за обучението чрез спорт, които придобих по време на курса. Огромни благодарности на организацията, която положи огромни усилия да ни осигури обучение и отношение на толкова високо ниво.

 

БЕШЕ ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ!”

David Guillén Ariño, Преподавател по спорт, Испания

8868

Youths Empowered

38

Countries

183

Local Partners

889

Workshops

​ОТ НАШИЯ БЛОГ.

НОВИНИ

Най-новото: Вдъхновяващи истории, въздействащи инициативи и последни новини от Чемпиънс Фактори

Все още няма публикувани публикации на този език
Очаквайте новини...

Бюлетин

Получете последните новини и актуализации

Благодаря, че се абонирахте!

bottom of page